Workshop kleuradvies, een voordelige keus

Tijdens de jubileumactie in 2014 heb ik de workshop kleuradvies geïntroduceerd. Dit blijkt erg geschikt voor kleinere groepen van 4 tot 6 personen.  Deze vorm is erg geslaagd en een leuke en laagdrempelige manier voor een kleuradvies.

Vanwege de vele positieve reacties ga ik door met deze vorm. Er is al een workshop kleuradvies voor groepen van 4 tot 6 personen voor slechts € 50,- per persoon, inclusief een kleurenpas. Dit is niet alleen leuk, maar ook leerzaam.  Het voordeel van een groep is dat je met elkaar mee kunt kijken. Je leert hierdoor te zien wat kleuren met jou en anderen doen. De theorie wordt vooraf een keer uitgelegd waarna iedereen voor de spiegel wordt geanalyseerd. De totale tijdsduur is hierdoor beperkt, waardoor een verkort kleuradvies zich prima leent voor een gezellig uitje voor een groep vriendinnen, collega’s, moeders en (schoon)dochters, zussen etc. Voor de totale tijdsduur moet u rekenen op circa 15 tot 20 minuten per persoon.

Uiteraard kunt u tijdens een verkort kleuradvies in plaats van een kleurenpas ook kiezen voor een kleurwaaier. Hiervoor betaalt u dan € 20,- extra.

kleurenpas kleurenwaaier

 

Een groep tot maximaal 6 personen ontvang ik graag in mijn studio. Voor grotere groepen is een advies op locatie mogelijk. Dit kan aan huis, op de locatie van uw bedrijf of bijvoorbeeld gecombineerd met een high tea (ik geef u graag tips voor geschikte horecagelegenheden).

Wilt u na een advies nog shoppen, dan geef ik u graag tips, waar u kunt shoppen, of kom voor een kledingcheck.

Informeer naar de mogelijkheden.

kleurenworkshopontdek je kleur en stijl

Plaats een nieuwe reactie

Uw emailadres zal niet worden getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *